El vilanoví Juanma García, subcampió de Catalunya Màster en pista coberta

Puja al segon calaix del podi en els 1.500 metres

Juanma García, al segon calaix del podi // FACEBOOK JUANMA GARCÍA

El vilanoví Juanma García (Club Esportiu Penedès) va ser ahir subcampió en els 1.500 metres de la categoria de 40 a 44 anys del Campionat de Catalunya Màster en Pista Coberta. La prova es va disputar al Palau Sant Jordi.

García va fer un temps de quatre minuts, 29 segons i 42 dècimes. La cursa la va guanyar el corredor del Ripollet Unió Atlètica Rubén Castro (4:12.42). Va completar el podi Carles Caus, del Club Atletisme Molins, que va completar la prova en quatre minuts, 31 segons i 34 dècimes.

L’atleta de la capital del Garraf es mostrava satisfet al seu perfil de Facebook. Subcampió de Catalunya amb una marca discreta, però en una final això rai. Content amb les sensacions, ja que després de tant de temps sense dorsal, vaig acabar molt sencer i amb ganes de més, va escriure ahir mateix.

El Campionat de Catalunya es va celebrar seguint tots els protocols sanitaris de seguretat arran de la pandèmia. No hi va haver públic.