Search
Close this search box.

El vilanoví Manel Hernández fa el debut oficial amb el primer equip del Barça

"És el que qualsevol nen vol de petit", afirma a Barça TV

Manel Hernández. durant el debut d'ahir // TWITTER FCBHOQUEI

El vilanoví Manel Hernández, de 21 anys, va debutar ahir al vespre de manera oficial amb el primer equip del Barça d’hoquei patins.

El tècnic Edu Castro va donar-li l’alternativa en els minuts finals del triomf dels blaugranes per 6-0 sobre el Girona en la 16a jornada de la Parlem OK Lliga. Una lesió muscular d’Ignacio Alabart a l’espatlla esquerra li havia obert les portes de la convocatòria.

En la 12a jornada Manel Hernández ja va estar entre els convocats a la pista del Caldes, però no va arribar a jugar. El vilanoví forma part de la plantilla del Barça Atlètic (OK Lliga Plata Nord) i n’és el capità.

En declaracions a Barça TV, Manel Hernández va no podia amagar la satisfacció pel debut amb el primer equip.


“Estic molt content. És el que qualsevol nen vol de petit. L’any passat ja vaig entrenar molts dies amb ells; aquest any, més, i tenia moltes ganes que arribés aquest moment. Vull agrair a tothom qui hi ho ha fet possible”, va dir.

De les sensacions sobre la pista va manifestar que “jugar al Palau agrada. I amb aquests companys amb tanta qualitat, és molt fàcil. Sé que haig de fer-los cas. En saben molt i el que et diuen és pel teu bé”.

Manel Hernández va arribar al Barça quan era infantil. Fins aleshores havia jugat al Patí Vilanova. En l’actualitat se’l veu sovint a Les Casernes.


Els vilanovins Joan Pascual i Manel Hernández, ahir al Palau // TWITTER FCBHOQUEI

L’entrenador Edu Castro també va parlar de l’estrena del vilanoví. “És un jugador que ho està fent esplèndidament bé amb el seu equip. Sempre que ve ens ajuda molt en els entrenaments. Sabem de la seva qualitat. Havia jugat un partit amistós en la pretemporada i ho havia fet força bé. Llàstima que no pogués debutar el dia del Caldes. Va ser un partit on van estar molt cars els minuts”, va manifestar.

Segons Castro, “sempre que debuta un jugador de la base estem especialment orgullosos. Cal agrair tota la feina que es fa en l’hoquei base i de tots els entrenadors que ha tingut i que han posat el seu gra de sorra perquè arribés aquest dia”.

La quota vilanovina ahir sobre el parquet del Palau va ser doble, ja que també va participar del partit Joan Pascual, un altre jugador de la capital del Garraf, que ja havia debutat amb el primer equip el passat mes de març.

Comparteix la notícia