,

El vilanoví Marc Duran guanya el Campionat d’Espanya Absolut per segon any seguit

El jugador de l'Asisa Borges Vall ja suma tres títols estatals individuals

Marc Duran és, novament, campió d'Espanya // TWITTER RFETM

El vilanoví Marc Duran, jugador de l’Asisa Borges Vall, ha guanyat aquest migdia el Campionat d’Espanya Absolut de tenis taula per segon any seguit.

Duran, de 37 anys, s’ha imposat en la gran final al jugador de Guadalajara Carlos Franco (Leka Enea) per 4-1. És el tercer títol estatal individual del vilanoví, que ja va ser campió l’any passat i el 2015.

Després d’imposar-se en els dos primers jocs (11-9 i 11-6), Duran ha vist com Franco replicava en el tercer (9-11). En la quarta mànega, el vilanoví ha tornat a agafar la iniciativa, malgrat l’oposició del rival (13-11). El triomf de Duran ha quedat segellat amb un 11-7 en el cinquè i últim joc.

El Campionat d’Espanya va arrencar diumenge a l’Olivo Arena de Jaén amb 125 participants en categoria masculina.