Segueix-nos

Tenis Taula

El vilanoví Marc Duran jugarà en l’NBA del tenis taula amb els Florida Crocs

És la primera lliga professional de l’especialitat als Estats Units

Marc Duran jugarà la Major League Tennis Table // ÁLVARO DÍAZ

El vilanoví Marc Duran disputarà la Major League Table Tennis, la primera lliga professional de l’especialitat als Estats Units.

La competició arrenca el 15 de setembre vinent. Es jugarà un cap de setmana al mes (divendres, dissabte i diumenge) i compta amb vuit franquícies.

“Van contactar amb mi perquè els encaixava pel meu estil de joc. Em va agradar el projecte i vaig entrar al draft. Volen anar creixent”, explica Marc Duran.

El campió vilanoví va ser escollit en la quarta ronda del draft pels Florida Crocs, que partiran de la Conferència Est. El 15 de setembre s’estrenen a casa, a Daytona Beach.


Cada plantilla està formada per vuit jugadors i han d’incloure una dona. Els partits els juguen cinc components, amb quatre individuals i un dobles a tres sets i l’anomenat Golden Game, en el qual cada jugador disputarà quatre punts i s’alternarà amb la resta fins que un equip arribi a 21.

“Amb aquest format busquen l’espectacle i l’emoció. Cada set atorga un punt per al global del duel i el Golden Game, sis punts”, assenyala Marc Duran.

Les dues millors franquícies de cada conferència es classificaran per a la Final Four. “Crec que tenim equip per arribar-hi. A veure com va”, apunta el vilanoví.

Tot i aquesta aventura americana, el Borges, el club de Marc Duran a la lliga espanyola, continua sent la seva prioritat. “Espero tornar a lluitar per la Lliga i per la Copa”, afirma.

Periodista. Director d'elPrimer.cat. Twitter: @gmch08

PUBLICITAT

Més a Tenis Taula