Search
Close this search box.

El vilanoví Miki Arjona continua fent carrera d’entrenador a les Balears

L'ha fitxat l'Alcúdia, de Tercera, per buscar la permanència

Miki Arjona, dreta, amb el president de l'Alcúdia // FACEBOOK UE ALCÚDIA

El vilanoví Miki Arjona continua fent carrera d’entrenador a les Illes Balears. Ahir es va fer públic el seu acord amb l’Alcúdia, de la Tercera Divisió. El tècnic de la capital del Garraf acudeix al rescat d’aquest equip del nord de Mallorca, cuer del grup 11B de la categoria.

“L’objectiu és treure’l del pou. Ahir vam fer el primer entrenament i diumenge juguem al camp de l’Esporles, penúltim amb un punt més que nosaltres”, explica Arjona.

El repte és majúscul per aquest entrenador vilanoví de 43 anys que va jugar al Vilanova (ascens a Tercera) i al Vilafranca, entre d’altres, abans d’establir-se a les Balears. De fet, se’n va anar a cap allà a tancar l’etapa de futbolista. Va jugar al Constància, al mateix Alcúdia i a l’Andratx, a Tercera, i es va treure el títol nacional d’entrenador.


Arjona, l’any 2000, amb la samarreta del Vilanova // CASAS

Com a migcampista fi que era, a Arjona li agrada que els seus equips tinguin la pilota. “És una de les coses que busco. Sé que és complicat, però ho intento”, assenyala.

Instal·lat a Palma, Arjona ja té experiència com a entrenador de Tercera pel seu pas per les banquetes de l’Esporles i del Campos, dos equips més de les Balears.

Ara arriba a l’Alcúdia procedent del Xilvar, de Preferent, la categoria per sota de Tercera. “El vaig agafar el febrer passat abans que esclatés la crisi de la Covid per salvar la categoria i vam guanyar quatre dels cinc partits que vam disputar. Havíem sortit del descens abans del confinament”, explica.

Arjona havia renovat pel Xilvar, però la proposta de tornar a entrenar a Tercera l’ha fet canviar d’aires. “Em fa il·lusió fer el salt altre cop. Entrenar a Tercera a les Illes Balears no és fàcil. Costa entrar en la roda. El Xilvar va ser una mica reticent a deixar-me marxar, però finalment va accedir”, apunta.

Ara ha d’implantar el seu llibre d’estil a l’Alcúdia per conduir-lo fins a la permanència en una temporada marcada per la Covid.

Comparteix la notícia