Search
Close this search box.

El vilanoví Miquel Salvó, amb Catalunya en el partit del Centenari del Bàsquet Català

La selecció s'enfrontarà a l'Argentina el 25 de juliol a Manresa

Miquel Salvó, jugador del Gran Canària // CBGRANCANARIA.NET


El vilanoví Miquel Salvó forma part de la llista de convocats de la selecció catalana de bàsquet que s’enfrontarà a l’Argentina en el partit del Centenari del Bàsquet Català.

El matx es disputarà el 25 de juliol vinent (20.30 h, en directe per Esport3) al Nou Congost, el pavelló del Baxi Manresa. Ahir se’n va fer la presentació al mateix escenari del partit.

Miquel Salvó, jugador del Dreamland Gran Canària, forma part de la llista facilitada pel seleccionador Salva Maldonado, juntament amb Pau Ribas (pendent d’autorització mèdica), Guillem Jou, José Nogués, Ricky Rubio (pendent del permís de l’NBA), Èric Vila, Eduard Gatell, Lluís Costa, Xavi Rabaseda, Pierre Oriola, Joel Parra i Dani Pérez.


La llista de convocats de Catalunya // INFO FCBQ

La selecció argentina, amb el medallista olímpic Pablo Prigioni com a seleccionador, comptarà amb noms com l’ex NBA Facundo Campazzo, Luca Vildoza i l’històric Delfino, entre d’altres.

Per al combinat argentí el matx s’emmarcarà en la seva gira de preparació per al preclassificatori olímpic de les Amèriques, amb l’objectiu d’assolir una plaça per als Jocs Olímpics 2024 de París.

Comparteix la notícia