Search
Close this search box.

El vilanoví Miquel Salvó ja exerceix com a jugador del Gran Canària

"Si fem vestidor i fem bé les coses, podem fer grans coses", afirma

Salvó, només aterrar a l'illa de Gran Canària // TWITTER CB GRAN CANÀRIA

Miquel Salvó ja exerceix de jugador del Gran Canària. Ahir va arribar a les illes i va parlar pels mitjans del club només aterrar.

El jugador està content de fer un “passet” més en la seva carrera, com ja va apuntar a elPrimer.cat l’11 de juliol. I va afegir: Arribo a un club important, amb molta reputació. Tenia moltes ganes d’arribar i començar a conèixer tota l’illa, la gent i adaptar-me a tot. I començar a entrenar, que ja hi ha ganes.

L’entrenador, com també havia comentat a elPrimer.cat, és una de les raons que l’han dut al Gran Canària. “Haver coincidit amb Porfi Fisac va ser un punt important, però com he dit el Gran Canària és un club important a la Lliga Endesa, amb molta història i reputació. Que un club així es fixi en tu en aquests moments em va cridar molt l’atenció des del principi i tenia moltes ganes”, va insistir l’aler vilanoví.

Sobre els seus companys, està encantat pel nivell de la plantilla, “Hem fitxat gent amb experiència a l’ACB, un factor molt important també en competicions europees. Sobre el paper, veig una plantilla molt competitiva. Crec que si ens coneixem en aquesta pretemporada, fem vestidor i fem les coses bé, penso que podem fer grans coses”, va afirmar.

Miquel Salvó i el Gran Canària ja coneixen el calendari de la Lliga Endesa. Debutaran el diumenge 19 de setembre a la pista de l’Urbas Fuenlabrada i en la segona jornada rebran el Barça en el primer partit del curs a casa. La Lliga la clouran com a locals contra el Reial Madrid.

Comparteix la notícia