Segueix-nos

Bàsquet

Elies Velasco (Ribes), nou fitxatge de l’Intersport Olària Samà per al nou curs

Arnau Carreras i Pol Rosal, les altres dues novetats

El tècnic Adrià Piñol, amb Elies Velasco // CB SAMÀ

L’Intersport Olària Samà va presentar ahir el segon fitxatge. Es tracta del vilanoví Elies Velasco, que arriba procedent del Bàsquet Ribes, també de Primera Catalana.

El nou jugador vermell pot jugar d’aler i d’ala-pivot i té experiència en Lliga EBA. Hi va jugar amb el JAC Sants.

“Estic content de retrobar-me amb vells companys amb qui vaig coincidir fa molt de temps i estic amb ganes de gaudir jugant a bàsquet. Em sembla interessant el projecte que em proposa el club”, assenyala Elies als canals de comunicació del Samà.

Elies s’uneix a Arnau Carreras com fitxatges de l’Intersport Olària per a la campanya 2022/2023. L’altra novetat en la plantilla és Pol Rosal, que fa el salt al primer equip i es posarà a les ordres d’Adrià Piñol.

Han renovat Arnau Pérez, Sergi Liao, Jaume Torres, Oriol Garcia, Pau Borjas, David Estebanez, Àngel Escrig i Iván Trenado. El tècnic Adrià Piñol, en principi, dona la plantilla per tancada.

El Surtidor Samà manté el bloc
El Surtidor Samà també aposta per la continuïtat i mantindrà el bloc de l’ascens a Copa Catalunya. De moment, ja han renovat Laia Torres, Vinyet Garcia, Gemma Miró, Xènia Rodríguez, Marta Font, Mireia Creixell, Marina Pérez, Laura Mateos, Elena Megías i Anna Palacios.
PUBLICITAT

Més a Bàsquet