Search
Close this search box.
,

Els 16 equips classificats per als vuitens de final de la Copa, decidits

Queden per definir-se els dos primers llocs dels grups A i D

L'Atlético Perroflautas va classificar-se en la darrera jornada // INSTAGRAM ATLÉTICO PERROFLAUTAS


Els 16 equips que disputaran els vuitens de final de la Copa de Futbol 7 del Consell Esportiu del Garraf ja estan decidits. Només resta per definir les dues primeres places dels grups A i D.

Al grup A passen a les eliminatòries l’Amigos de Zizou Elecmont, l’Apóstoles FC, el Tecno Garpen Instal·lacions i Renovables i l’Atlético Perroflautas, que va assaltar el quart lloc en l’última jornada tot derrotant el Tecno Garpen per 3-1.

L’Apóstoles té un partit pendent, que disputarà contra el cuer Xiringuito. Si el guanya enxamparà l’Amigos de Zizou amb 15 punts i quedarà al capdavant perquè es va imposar en el duel directe entre tots dos.

Al grup B el FC Skal es va assegurar el primer lloc empatant (1-1) aquesta setmana contra The Hooligans, segon, que necessitava el triomf per fer-se amb el lideratge.

Els acompanyaran als vuitens de final l’Internacional de Puerto Alegre i el Fisiolab.

Al grup C resta pendent un intranscendent Manchester Piti-Vuit Tapes, els dos cuers, que ja no tenen opcions de passar a la fase final. Ho faran Los Charrúas, el Géminis Style, l’Atlètic Ribetà i el FCNG Bol.

Al grup D el Cade Projecte & Cal Trajo i el Luistattoo es jugaran la primera plaça en el partit que falta per jugar. Els vermells l’afronten amb dos punts d’avantatge.

Els dos equips ja estan classificats per als vuitens de final, juntament amb el Pizzeria Francesco i l’ECO Recasens-Sports Bar.

El 7 de juny és la data prevista per als partits de la primera fase que encara s’han de jugar.

Comparteix la notícia