Segueix-nos

Coronavirus Covid-19

Els casals d’estiu en instal·lacions municipals de Vilanova, des del 22 de juny

L’Ajuntament i les entitats, de la mà per complir amb els protocols

Els responsables de les entitats van tenir ahir una trobada virtual amb Blanca Albà // FACEBOOK AJT. VILANOVA

L’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú treballa amb els clubs esportius i entitats que utilitzen instal·lacions municipals per fer-hi casals d’estiu amb l’objectiu que aquests comencin el 22 de juny, tal com estava previst.

Ahir a la tarda responsables del Club Nou Bàsquet Vilanova, del Samà, del Club de Futbol Vilanova, de la Fundació, del Club Handbol Vilanova i del Dinamik Atletisme Vilanova van intercanviar impressions amb Blanca Albà, regidora d’Esports del Consistori, en una trobada virtual. Les entitats i el Consistori van de la mà per poder complir amb les recomanacions sanitàries arran la crisi del coronavirus.

Es busca establir els ajustos d’aforament i els protocols d’higiene i salut, per tal de donar les màximes garanties als participants. Albà agraeix l’esforç que estan fent les entitats: “S’ha de valorar la voluntat de les entitats d’adaptar-se a la situació actual amb l’objectiu de satisfer la necessitat dels nens, nenes i joves de fer esport i socialitzar-se. És evident que serà un estiu diferent, sobretot per haver de respectar la distància de seguretat”, afirma la regidora.

Clica per opinar

Deixa'ns el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

PUBLICITAT

Més a Coronavirus Covid-19