Search
Close this search box.
,

Els casals d’estiu en instal·lacions municipals de Vilanova, des del 22 de juny

L'Ajuntament i les entitats, de la mà per complir amb els protocols

Els responsables de les entitats van tenir ahir una trobada virtual amb Blanca Albà // FACEBOOK AJT. VILANOVA

L’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú treballa amb els clubs esportius i entitats que utilitzen instal·lacions municipals per fer-hi casals d’estiu amb l’objectiu que aquests comencin el 22 de juny, tal com estava previst.

Ahir a la tarda responsables del Club Nou Bàsquet Vilanova, del Samà, del Club de Futbol Vilanova, de la Fundació, del Club Handbol Vilanova i del Dinamik Atletisme Vilanova van intercanviar impressions amb Blanca Albà, regidora d’Esports del Consistori, en una trobada virtual. Les entitats i el Consistori van de la mà per poder complir amb les recomanacions sanitàries arran la crisi del coronavirus.

Es busca establir els ajustos d’aforament i els protocols d’higiene i salut, per tal de donar les màximes garanties als participants. Albà agraeix l’esforç que estan fent les entitats: “S’ha de valorar la voluntat de les entitats d’adaptar-se a la situació actual amb l’objectiu de satisfer la necessitat dels nens, nenes i joves de fer esport i socialitzar-se. És evident que serà un estiu diferent, sobretot per haver de respectar la distància de seguretat”, afirma la regidora.

Comparteix la notícia