Search
Close this search box.

Els clubs de 1a Catalana continuen demanant diàleg a la Federació Catalana

Es manté la represa de la Lliga per als dies 27 i 28

El Vilanova ha recuperat els entrenaments per si de cas // G.M.CH.

Els clubs de Primera Catalana continuen demanant diàleg a la Federació Catalana de Futbol. L’ens manté la represa de la Lliga per al cap de setmana del 27 i 28 de febrer, però fins a 31 equips, inclòs el Vilanova, continuen sent reticents a competir si no es compleixen uns requisits sanitaris i econòmics.

Ahir els equips van adreçar una nova carta al president de la Federació, Joan Soteras, que en l’única resposta a les altres missives rebudes per part dels clubs els havia emplaçat a comunicar formalment la renúncia a jugar ahir mateix, com a molt tardar. Segons el web Futbolcatalunya.com, ningú no se’n va pronunciar.

Els clubs s’expliquen en la carta d’ahir. Ens adrecem novament a vostè –a Soteras, en relació amb la carta enviada el passat dia 14 des dels clubs de Primera Catalana. No hem rebut encara cap resposta seva, ni pel que fa a la sol·licitud d’una reunió ni a la possibilitat que ens pogués facilitar més informació segons li demanaven.

El text continua: davant la seva sol·licitud del dia 12, respecte al fet que agrairien enormement que des de cada club li diguéssim si volíem renunciar a participar en la competició a tot estirar aquest dijous dia 18, li continuem reiterant que: d’una banda és del tot impossible manifestar-li res respecte de tan delicada decisió si no se saben quines són exactament les conseqüències derivades d’haver de renunciar a competir ni sense disposar de tota la informació que li demanem; i de l’altra, que som conscients que hi ha mesures que depenen de Competició, del PROCICAT i d’altres. Això reforça la nostra sol·licitud d’ajornar aquesta resposta fins que des de la Federació no disposi d’aquesta informació i es transmeti clarament per escrit als clubs que formem part de la Primera Catalana.

En la carta, els clubs remarquen que sempre han tingut la voluntat de competir, però recalquen que les circumstàncies actuals, en plena pandèmia i posant en una delicada situació als clubs i jugadors amateurs quant a l’observació i cura de les mesures de salut, fan que molts no puguem afrontar una represa segons ha establert la Federació.

Des dels clubs esperen de Soteras que tingui a bé prendre mesures de consens com s’han aplicat a altres Federacions en categories equivalents a la nostra on, tenint en compte criteris bàsicament de salut i econòmics, s’ha optat per la voluntarietat a l’hora de competir i sense aplicar descensos.

Comparteix la notícia