Segueix-nos

Futbol

Els clubs de Primera Catalana demanen una reunió amb la Federació

Nou capítol del serial per l’anunci de represa de la competició

El Vilanova continua donant suport a la majoria dels clubs en la renúncia a jugar // G.M.CH.

Nou capítol en el serial entre la Federació Catalana de Futbol i la comissió de clubs de Primera Catalana. Els equips es van reunir per analitzar detalladament el contingut de l’escrit que els va remetre la Federació divendres i ara demanen una reunió formal amb el president Soteras com abans millor. Fins i tot, plantegen dues dates, aquest mateix dilluns o demà dimarts.

Com es recordarà, 31 dels 40 clubs de Primera Catalana, inclòs el Vilanova, van votar ‘NO’ a la represa de la competició per considerar-ho econòmicament inviable i poc segur quant a les mesures sanitàries. En la resposta de la Federació s’emplaçava els clubs a comunicar la renúncia a jugar a tot tardar, dijous que ve, 18 de febrer, mitjançant un escrit signat pel seu president a la bústia del Departament de Competició Territorial de la Federació.

A la vegada, la Federació no es podia pronunciar amb rotunditat sobre les conseqüències reglamentàries que pot comportar la renúncia a jugar per qüestions jurídiques i d’altres derivades de la pandèmia.

En la nova missiva enviada a Joan Soteras, a banda de demanar-li la reunió, els equips consideren que és del tot inviable manifestar un posicionament tan important com el de renunciar a participar en la competició i, a més, fer-ho a tot estirar el dia 18, si no se sap quines exactament són les conseqüències derivades d’haver de renunciar a competir.

Els equips s’emparen en els dubtes que té la Federació quant a les conseqüències de renunciar a competir per reforçar la sol·licitud d’ajornar aquesta resposta fins que la Federació Catalana de Futbol no disposi d’aquesta informació i es transmeti clarament per escrit als clubs que formem part de la Primera Catalana.

Periodista. Director d'elPrimer.cat. Twitter: @gmch08

PUBLICITAT

Més a Futbol