Search
Close this search box.

Els clubs de Primera Catalana, sense resposta pel desenllaç del curs

El calendari que han consensuat portaria a una temporada nul·la

Aleix Semur, amb la pilota en el Gavà-Vilanova de la primera jornada de Lliga // G.M.CH.

Els clubs de Primera Catalana, amb el Vilanova inclòs, continuen esperant una resposta de la Federació Catalana a la demanda de suspendre o declarar nul·la la competició si no es pot tornar a entrenar amb garanties (sense restriccions de mobilitat, amb grups bombolla, amb amistosos) com a màxim l’1 de febrer.

El 15 de gener havien fet arribar aquesta petició a través d’una carta enviada a Joan Soteras, president de la Federació, i aquest dimecres van repetir amb una altra missiva amb el mateix contingut.

Amb les últimes restriccions, que mantenen el confinament municipal fins al 7 de febrer, és impossible complir amb el calendari consensuat pels clubs. La data de l’1 de febrer anava en base, segons els clubs, a la voluntat manifestada per la Federació de reprendre la Lliga, com a màxim, el cap de setmana del 27 i 28 de febrer.

“Volem un pronunciament ferm de la Federació. Començar més enllà de l’últim cap de setmana de febrer, fa que no hi hagi dates per acabar. I la Covid-19 continua entre nosaltres. Jo crec que no es jugarà més”, afirma Xavier Laffitte, president del Vilanova. El conjunt blanc-i-blau fa setmanes que no s’entrena.

Els clubs asseguren estar preocupats per la manca de posicionament de la Federació i indiquen que hi ha qüestions importants que s’han de poder decidir perquè sàpiguen a què atenir-se en diverses qüestions com ara permetre a jugadors que puguin fitxar per equips de superior categoria abans que finalitzi el termini al final d’aquest mes.

De moment només s’han disputat dues jornades de Lliga de la campanya 2020/2021. No es juga des de l’11 d’octubre.

Comparteix la notícia