Search
Close this search box.

Els derbis, el ‘taló d’Aquil·les’ de la Penya Jove, líder sòlid a Tercera Catalana

La Lliga torna després del Carnaval amb dos duels garrafencs

L'Atlètic Vilanova-Penya Jove va ser el darrer derbi fins avui // IVÁN JIMÉNEZ-@IMATGESVILANOVA

Amb set punts de marge al capdavant de la taula, la Penya Jove és el líder sòlid del grup 12 de Tercera Catalana. La seva bona marxa només s’ha vist frenada en els derbis, l’autèntic ‘taló d’Aquil·les’ de l’equip roquetenc.

Els d’Àngel Llerena únicament han cedit punts contra els tres rivals de la comarca, el Ribes, l’Atlètic Vilanova i el Sitges B.

Van perdre a l’Aiguadolç (2-1) i a casa contra els de Sant Pere de Ribes (1-4) i van empatar a l’Alumnes Obrers davant l’Atlètic Vilanova (0-0) en l’últim partit abans del parèntesi pel Carnaval. La resta de partits els han guanyat tots.

“Els derbis tenen una dificultat extra. Els equips del Garraf ens coneixen molt i es motiven encara més al veure’ns liderant la classificació”, apunta Kodro, jugador de la Penya Jove.


Aquest diumenge (12.00 h) el conjunt roquetenc té una nova prova en un partit de rivalitat comarcal, ja que rep el Sitges B, cinquè classificat.

“Les setmanes de derbi es noten en els entrenaments”, assenyala Carlos Contreras, golejador de la Penya Jove. “Intentarem canviar la dinàmica en aquests tipus de duels”, continua.

La Lliga es reprèn aquest dissabte (17.00 h) amb un altre derbi, el que jugaran al Bosc de Plaça el Ribes, segon a la taula, i l’Atlètic Vilanova, tercer. Només quatre punts separen els dos equips. Els de la capital del Garraf no perden des del 27 de novembre.

Comparteix la notícia