Search
Close this search box.

Els diners del MVP d’Aitana Bonmatí a la final de la Champions, cap a Lesbos

Els 50.000 euros de premi, per a un projecte per a infants refugiats

Aitana Bonmatí, durant el lliurament // FUNDACIÓ BARÇA

La ribetana Aitana Bonmatí ha triat l’organització Movement of the Ground, un projecte que promou la igualtat de gènere i la inclusió social dels infants refugiats a Lesbos, per donar els 50.000 euros que va rebre de VISA quan va ser designada MVP de la final de la Champions, guanyada pel Barça a mitjans de maig.

Movement on the Ground té el suport de la Fundació Barça i de la UEFA Foudation for Children. El premi Player of the Match, que VISA lliura des del 2019, valora l’excel·lència individual en el futbol femení i fa una donació de 50.000 euros a una entitat benèfica escollida per la guanyadora.


Aitana Bonmatí, que és ambaixadora de la Fundació Barça, espera que “aquesta donació ajudi les noies refugiades a millorar la situació i el seu benestar emocional mitjançant la pràctica esportiva. Ha estat molt interessant conèixer de primera mà la situació a Lesbos i l’excel·lent treball que s’hi està duent a terme”.

Jackie Willcox, cap de màrqueting de VISA al sud d’Europa, felicita la ribetana per haver-se endut el premi i destaca que “un dels principals motius pels quals patrocinem el futbol femení és promoure la igualtat de gènere i la inclusió social. Així doncs, estem encantats que l’Aitana hagi optat per lliurar la nostra donació a una organització benèfica que comparteixi aquests objectius”.

Comparteix la notícia