Segueix-nos

Rugbi

Els dos equips sèniors del Rugby Club Sitges podran reprendre la competició

Competeixen en una lliga que dóna accés a un campionat estatal

Els sèniors del RC Sitges podran competir aviat // MUNTATGE JAUME ANDREU

Els dos equips sèniors masculí i femení del Rugby Club Sitges podran tornar a competir, després de gairebé un any sense fer-ho a causa de les restriccions arran de la pandèmia.

Els dos conjunts participen en les màximes categories del rugbi català, que donen accés a la Divisió Honor B espanyola. Així doncs, tenen l’autorització de la Generalitat per reprendre’s en ser frontereres amb una categoria estatal.

Aquest mes de febrer servirà als dos equips del Sitges per disputar diversos partits de preparació. L’hora de la veritat els arribarà a partir del 7 de març, quan s’iniciaran els compromisos ja classificatoris que definiran la lluita per les places d’ascens.


L’estrena del nou camp de Pins Vens és un al·licient per al RC Sitges // WWW.SITGES.CAT

El format de competició encara està per concretar-se, però tot apunta a una fase prèvia amb diversos grups i amb premi per als primers classificats, que disputarien les semifinals i les finals.

D’altra banda, caldrà esperar una mica més perquè puguin tornar a competir la resta d’equips del Rugby Sitges. Tanmateix, hi ha moltes possibilitats que els campionats sub-16 i sub-18, que donen accés als campionats d’Espanya organitzats per la Federació Espanyola de Rugby, també puguin iniciar-se en les pròximes setmanes.

Aquesta tornada a les competicions permetrà veure acomplerta una de les grans il·lusions del Rugby Club Sitges: gaudir del primer partit al nou camp de la zona de Pins Vens. El fet d’estrenar terreny de joc és una motivació extra per als jugadors i jugadores de l’entitat.

PUBLICITAT

Més a Rugbi