Search
Close this search box.

Els dos partits benèfics del ‘Nadal sobre Rodes’, ajornats per la pandèmia

Hi estava convocada la vilanovina Pati Miret, jugadora de l'Igualada

El 'Nadal sobre Rodes' s'ha ajornat // FCP

La quarta edició del ‘Nadal Sobre Rodes’, prevista pel 2 de gener al Pavelló Poliesportiu de Vilafranca del Penedès, s’ha ajornat.

Hi havia programats dos partits entre les dues seleccions catalanes absolutes, masculina i femenina, i dos combinats mundials, però l’increment generalitzat dels indicadors epidemiològics, que ja han afectat de manera directa i indirecta les jugadores i jugadors convocats, han fet que la Federació Catalana de Patinatge els suspengui.

Una de les jugadores citades per a la selecció catalana femenina era la vilanovina Pati Miret, que milita a l’Igualada.

En un comunicat emès ahir, la Federació Catalana de Patinatge indica que atès que es tracta d’un esdeveniment solidari i benèfic amb la Fundació Joan Petit Nens amb Càncer, el ‘Nadal Sobre Rodes’ es posposa per a una altra data entre la pròxima Setmana Santa i el final de la temporada d’hoquei patins 2021-2022.

A banda de la Federació Catalana de Patinatge, el CP Vilafranca i el CP Sant Ramon eren els altres organitzadors de la trobada, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, Hockeymania, l’Esportiu de Catalunya, la Secretaria General de l’Esport i l’Activitat Física i Televisió de Catalunya (Esport3).

Comparteix la notícia