Search
Close this search box.

Els dos primers equips de l’Intersport Olària Samà estrenen el nou any amb derrota

A la Primera Catalana masculina, l’Énergie Fitness Ribes va de menys a més i guanya en la pròrroga

L'Intersport Olària Samà femení no va poder amb l'Hospitalet // DANIEL XIMENES

Els dos primers equips de l’Intersport Olària Samà van estrenar l’any amb derrota. Les noies van caure per 57-77 contra l’Hospitalet, un dels equips més forts de Supercopa, i els nois van perdre per un ajustat 60-63 contra el Lluïsos de Gràcia, tercer a Copa Catalunya.

L’Intersport Olària Samà femení va començar anotant, però va perdre el primer quart per 15-24. En el segon període, les d’Òscar Andreu van continuar anant a remolc, a pesar de ser més dures en defensa.

A la represa, va fallar massa de cara a cistella el Samà i això va fer que li fos impossible remuntar. Les visitants van continuar manant fins al 57-77 definitiu. Les de la capital del Garraf van antepenúltimes.

L’Intersport Olària Samà masculí va tenir a prop el triomf  // DANIEL XIMENES

L’Intersport Olària Samà masculí va tenir contra les cordes el Lluïsos de Gràcia. Els vermells van comandar els dos primers quarts (14-13 i 20-17), però els visitants van entrar al darrer període per davant: 47-50. L’empat a 13 dels últims 10 minuts va atorgar el triomf al conjunt barceloní.

Els petits errors van fer que el Samà perdés el primer partit de l’any. L’equip d’Adrià Piñol va desè a la classificació de Copa Catalunya.

A la Primera Catalana masculina l’Énergie Fitness Ribes va estrenar l’any doblegant el Reus Ploms Salle per 79-74 a la pròrroga. Els blaus van anar de menys a més. Van arribar a perdre de 20, però es van anar entonant per forçar el temps extra i guanyar-lo amb un parcial de 9-4. L’equip de Mingorance va segon a un triomf del líder.

Tercer és el CB Sitges-La Guixeta, que va perdre 54-60 contra el Vodafone Sant Just, tercer per la cua. Un parcial de 10-17 dels visitants en l’últim quart va ser determinant.

El Ribes va guanyar a casa // CB RIBES

Comparteix la notícia