Els dos primers equips del Bàsquet Samà mantenen un bon to de pretemporada

Victòries dels sèniors femení i masculí a l'Isaac Gálvez

El Samà femení va batre el Reus Ploms // CB SAMÀ

Els dos equips sèniors del Bàsquet Samà continuen preparant el nou curs amb amistosos de pretemporada. L’objectiu, arribar en la millor forma possible al començament de la Lliga. Per ara, tots dos conjunts mantenen un bon to. Tant les noies de Rubén Tenor com els nois de Joan Pozo començaran la competició el cap de setmana del 17 i 18 d’octubre.

El Surtidor-Bàsquet Samà femení es va desfer, dissabte passat, del Reus Ploms A per 53-46 punts al pavelló Isaac Gálvez. En aquesta ocasió els familiars que assistien setmana rere setmana per animar les seves jugadores no van poder accedir al recinte per les restriccions arran de la Covid-19. Tot i això, les jugadores de Rubén Tenor van poder amb un rival de Copa Catalunya.

El Samà va imposar el ritme de joc des de l’inici i va poder liderar el marcador en tot moment. Les vermelles van tirar d’una sòlida defensa i de bones sortides al contraatac per marcar diferències. Al descans el resultat era de 31-21, un avantatge que va arribar als 20 punts després de la mitja part.

Va reaccionar el Reus per eixugar la renda fins a les sis unitats. Havia perdut dinamisme el Samà, que, a més, no tancava el rebot. Tanmateix, l’equip de Rubén Tenor va millorar en els últims cinc minuts per no posar en perill la victòria.

D’entre les jugadores vermelles van destacar les noves incorporacions: Julia Bartlett, que va anotar vuit punts i va donar tres assistències en els 15 minuts d’inici; Anna Palacios, que va aportar ritme a l’equip, i Vinyet Garcia, lúcida en la direcció de joc.

També va vèncer l’InterSport Olaria Samà masculí, que es va imposar, diumenge passat, al CN Caldes A (84-53) en un altre amistós. Tampoc va haver-hi públic a l’Isaac Gálvez.

Els jugadors de Joan Pozo continuen invictes a la pretemporada després d’enfrontar-se a equips de Copa Catalunya i de Primera Catalana i deixen bones sensacions de cara a la nova campanya. Els vermells van exhibir una defensa molt sòlida durant els 40 minuts i un joc coral per desarborar el rival.