Search
Close this search box.

Els dos primers equips del Club Patí Vilanova, a punt per als respectius play-offs d’ascens

Sant Celoni i Bigues, els rivals a partir del pròxim cap de setmana

David Lecha, jugador del Patí Vilanova // G.M.CH.

Els dos primers equips del Patí Vilanova ja pensen en el play-off d’ascens. El conjunt masculí va cloure la lliga regular perdent per 4-2 a la pista del Cerdanyola B. Els verds són el tercer millor dels equips que jugaran la fase d’ascens i en semifinals es veuran les cares amb el Sant Celoni, segon millor conjunt de la fase regular, amb el factor pista en contra.

La sèrie és al millor de tres partits. El primer es jugarà aquest dissabte, 25 de maig (20.00 h), a la pista del Sant Celoni i el segon, l’1 de juny (18.00 h) a Les Casernes. En cas de ser necessari un tercer ‘round‘, aquest seria el 2 de juny (12.30 h) a Sant Celoni. L’altre duel de semifinals el jugaran el Reus B i el Caldes B. Els roig-i-negres tenen el factor pista a favor. El guanyador del play-off pujarà a OK Lliga Plata.

El Patí Vilanova femení va guanyar el Caldes en la darrera jornada (5-7) i va entrar al play-off d’ascens a OK Lliga com a quart millor equip de la Nacional Catalana. En les ‘semis’ de la fase d’ascens s’enfrontarà al Bigues i Riells, el millor conjunt de la lliga regular, amb el factor pista en contra.

La sèrie també és al millor de tres partits i arrenca aquest diumenge, 26 de maig (19.30 h), a la pista del Bigues. El segon ‘round‘ està previst per a l’1 de juny (16.00 h) a Les Casernes i un hipotètic tercer duel seria el 2 de juny (19.45 h) a la pista del Bigues. Alpicat i Girona jugaran l’altra semifinal amb el factor pista a favor de les lleidatanes.

Comparteix la notícia