Search
Close this search box.

Els equips sèniors femení i masculí del Samà ja pensen en la fase d’ascens

Tots dos conjunts lluitaran per pujar a Copa Catalunya

Les noies han liderat la fase prèvia // CB SAMÀ

Els dos equips sèniors del Bàsquet Samà jugaran la fase d’ascens a Copa Catalunya. Especialment brillant ha estat la classificació del conjunt femení, que ha acabat com a primer del grup 3 de Primera Catalana.

Les noies del Frankfurt El Surtidor-Samà van tancar dissabte la primera fase tot guanyant a la pista del Manyanet Reus per 45-72. Va ser la dinovena victòria en 22 partits de les vermelles, consolidades com a líders sòlides. Ara l’equip que entrena Rubén Tenor ja pensa en els partits per intentar pujar a Copa Catalunya.

També estarà en la fase per ascendir a la màxima divisió del bàsquet català el sènior masculí del club vilanoví, els nois de l’Intersport Olària Samà, que hi accedeixen com a quarts del grup 4 de Primera Catalana.

En la darrera jornada, el conjunt d’Adrià Piñol va desfer-se diumenge del Bàsquet Molins per 55-63 amb un esplèndid tercer quart.

La fase d’ascens arrenca el 23 d’abril. Els dos equips del Samà hi seran amb la certesa de tenir garantida la continuïtat a Primera Catalana.


Els dos equips sèniors del Samà en una foto muntatge del club // CB SAMÀ

Comparteix la notícia