Search
Close this search box.

Els garrafencs del Vilafranca, pendents de si poden pujar a Segona RFEF

El capità Boira es repensaria penjar les botes si es consuma l'ascens

D'esquerra a dreta, Max, Sergi Escofet, José Luis i Boira // FELIPE GAITÁN

El ribetà Gerard Boira, el vilanoví Sergi Escofet i el sitgetà Max Bernard, els tres jugadors garrafencs del Vilafranca, estan a l’expectativa de si l’equip acaba pujant a la Segona RFEF, la Segona B fins a aquesta temporada. També n’està pendent el sitgetà José Luis Mestre, que exerceix de preparador de porters.

La filiació del Vilafranca amb el Lleida d’aquesta campanya 2020/2021 és l’obstacle que ha impedit al degà penedesenc ser equip de Segona RFEF a tots els efectes, ja que el conjunt del Segrià està en aquesta categoria i hi continuarà el curs que ve. El cas és que dos clubs vinculats no poden estar en la mateixa divisió.

El Vilafranca va fer els deures sobre la gespa tot certificant l’ascens el 16 de maig al camp del Granollers, però ja aquell dia l’acord de filiació amb el Lleida deixava l’èxit en ‘stand by‘. Tot hauria canviat si els de la Terra Ferma haguessin ascendit a Primera RFEF, però no va ser així.


Segons ‘el3devuit‘, el Vilafranca ha tingut contactes amb responsables federatius de Madrid per tractar la qüestió. Abans del 30 de juny se sabrà en quina categoria jugarà. La filiació amb el Lleida s’ha trencat, però ha estat efectiva durant tot el darrer curs.

“Estem a l’expectativa. A veure com acaba tot. Nosaltres vam fer la feina sobre el camp. Certament no ho vam celebrar com calia donades les reserves que ens generava tot el que envolta la filiació amb el Lleida, però ningú no ens podrà treure que vam fer història”, assenyala Boira, capità del Vilafranca.

El ribetà té pensat penjar les botes i ja no tornar a jugar el curs que ve, però s’ho repensaria si el Vilafranca acaba ascendint a la Segona RFEF en l’any de l’estrena d’aquesta nova divisió. “Em faria gràcia jugar en aquesta categoria”, admet.

Comparteix la notícia