Search
Close this search box.

Els germans Edu i Josep Mauri, exjugadors de l’Espanyol, homenatjats a l’Aiguadolç

Tots dos ja tenen una rajola personalitzada al camp sitgetà

Els germans Mauri, al mig, en l'homenatge de dissabte // TWITTER AJUNTAMENT DE SITGES


Els germans Edu i Josep Mauri, exjugadors de l’Espanyol i amb molta vinculació amb Sitges, s’uneixen a la llista d’exfutbolistes amb una rajola personalitzada a l’avinguda de les Estrelles del Camp Municipal d’Aiguadolç.

Els Veterans del Sitges, conjuntament amb l’Ajuntament de la vila, van liderar la iniciativa per homenatjar els dos germans dissabte al matí.

Amb reconeixements com aquest, es continuen recordant esportistes que ja no estan en actiu, però que són personalitats del futbol i que han tingut algun tipus de vinculació amb Sitges

Jose Mari Bakero, Eusebio Sacristán, Juan Carlos Unzué, Ladislao Kubala o Fernando Molinos són altres noms amb una rajola personalitzada al Municipal d’Aiguadolç.

Abans de l’homenatge de dissabte als germans Mauri, els Veterans del Sitges i els de l’Espanyol van disputar un partit amb un to molt festiu.

[su_box title=”Amistós de festa major dels Veterans del Sitges a Sant Martí Sarroca”]Els Veterans del Sitges van disputar ahir un entretingut partit amistós a Sant Martí Sarroca amb motiu de la festa major de la localitat penedesenca. Els d’Aiguadolç es van enfrontar als Veterans de la Martinenca, l’equip local. Va guanyar el Sitges per 2-5 en un bon partit dels dos conjunts. La trobada es va cloure amb el lliurament de premis.

[/su_box]

Comparteix la notícia