El Juvenil i l’Infantil B del Platense Vilanova cauen en la Copa Catalunya

Tots dos equips donen la cara, però perden per la mínima

L'Infantil B del Platense Vilanova // PLATENSE VILANOVA

Els equips Juvenil i Infantil B del Platense Vilanova van perdre dissabte per la mínima en la primera ronda eliminatòria de la Copa Catalunya.

Els juvenils s’enfrontaven al CCR Castelldefels, líder del seu grup de Segona Divisió. La primera meitat va estar marcada per les alternatives.

La segona part va continuar amb la mateixa tònica. Va acabar avançant-se el Castelldefels amb un parcial de 0-2 als minuts 42 i 46.

El Platense, a partir del porter-jugador, va retallar distàncies a través de Dídac al minut 49, però ja no va poder empatar.

També d’un gol (2-3) va caure l’Infantil B del Platense, víctima de l’Athletic Torre Roja de Viladecans.

La igualtat va ser una constant amb bones parades dels dos porters fins que els visitants van posar-se per davant amb un 0-3 amb gols als minuts 24, 29 i 41.

Lluny d’enfonsar-se, el Platense va entrar al partit amb dianes de Ferran i de Lluc, però aquí es va quedar la remuntada dels locals, que van disposar d’ocasions per, almenys, forçar els penals.