Search
Close this search box.
,

Els quatre primers classificats de la Divisió d’Honor arrenquen l’any amb bon peu

Tots quatre sumen els primers punts en joc de 2024

L'AFS Vila de Sitges va segon a Honor // G.M.CH.

Els quatre primers classificats de la Divisió d’Honor de la Lliga Casernes Vilanova van estrenar el 2024 amb victòries.

El líder Tejados de la Rubia va fer valer els gols de David Martínez (4), Javi Sánchez (2), Fran i Adrián per doblegar l’Axerum per 2-8. També va golejar l’AFS Vila de Sitges, segon classificat, que va endossar un 10-3 al Cobra Hand. Van destacar Raúl López i Cristian Fernández amb cinc i tres dianes, respectivament.

L’Andamial, tercer, es va imposar a Los 4 Pinos per 5-2 amb gols de Narcís (2), Albert Pérez, Frank i Ferran. L’infinity, quart, va passar per sobre del Premià Assessors amb un 9-3. Les dianes del triomf se les van repartir Abdes (2), Xavi Boza (3), Miguel Ángel (2) i Ismael (2). L’Enxaneta, per la seva part, va arrencar-li un empat a cinc al FinquesRius, cinquè a la taula.

A Preferent, el líder Los Leones de Montepinar també van començar el 2024 amb bon peu tot superant l’Inter de Puerto Alegre per 1-7. Jordi Capdet, amb un hat-trick, va ser la figura del partit. El Damage Inkorporated, segon, es va emparar en els doblets de Marc i Sergio i en dos gols més de Dani i Fran per desfer-se de la Xavineta per 2-6.

A Primera, el partit del líder Fusteria Álvaro ASR, que s’havia d’enfrontar al Black & White, es va ajornar. El BailenGo, segon, va golejar el CSKA Vilanova per 9-1. Van marcar Carles (3), Izan (3), Álex (2) i Roc.

Comparteix la notícia