Search
Close this search box.
,

Els vells vestidors del camp de futbol de Canyelles seran espais per a les entitats

És un pas més en les millores de la Zona Esportiva del municipi

Tècnics de la Diputació, amb el regidor Paco Ruiz // AJUNTAMENT CANYELLES

L’Ajuntament de Canyelles reconvertirà els antics vestidors del camp de futbol en despatxos i espais per a les 14 entitats esportives del municipi. Es tracta d’un projecte subvencionat per la Diputació de Barcelona.

L’objectiu és que les diferents entitats disposin d’un despatx o sala per atendre els seus usuaris, fer gestions administratives i desar material, entre d’altres. A la part superior de l’edifici, a més, es construirà una sala polivalent on poder celebrar assemblees, reunions o activitats formatives.

L’estudi està en una primera fase. Tècnics de la Diputació de Barcelona han fet aquest dijous una nova visita a les instal·lacions, acompanyats del regidor d’Esports, Paco Ruiz.

La remodelació dels antics vestidors del camp de futbol representa un nou pas en el projecte integral de millora i reforma de la Zona Esportiva, que ha suposat la construcció del nou gimnàs, de les pistes de pàdel i la instal·lació de gespa artificial al camp de futbol i que es completa amb el nou pavelló. Aquest dóna servei a les entitats esportives i també a l’institut Pla del Bosc i l’escola Sant Nicolau.

Tot plegat representa un gran salt en la qualitat de la pràctica esportiva al municipi, que ha crescut enormement en els darrers anys.

Segons Rosa Huguet, alcaldessa de Canyelles, “la reforma dels antics vestidors permetrà donar l’espai que es mereixen a les entitats esportives perquè puguin desenvolupar amb més qualitat la seva activitat”.

En la mateixa línia es manifesta el regidor d’Esports, Paco Ruiz, que assegura que “la rehabilitació d’aquest edifici permet seguir amb la reordenació i l’adequació de tota la zona esportiva municipal”.

Comparteix la notícia