Search
Close this search box.

Els Veterans del Vilanova, a l’Andorra Sènior Cup aquest cap de setmana

El torneig compta amb el concurs d'alguns exjugadors de Primera

Els Veterans del Vilanova // CFV

Els Veterans del Vilanova jugaran aquest cap de setmana l’Andorra Sènior Cup. L’expedició ha marxat aquest divendres al matí cap al Principat. Els blanc-i-blaus competiran en les dues categories del torneig, +35 i +45.

En +35, la fase inicial està composta per quatre grups de quatre equips cadascun. El Vilanova partirà del grup B, juntament amb els Veterans de Pucela (Valladolid), el Santa Isabel (Saragossa) i el Seguros Bilbao (Lleida). Passaran a les semifinals els primers de cada grup.


En +45, hi ha dos grups de tres conjunts cadascun. El Vilanova va quedar enquadrat al grup B, amb el Monkey Team Legends, de Lisboa, i el Sierra Legends, d’Osca. Els primers classificats dels dos grups disputaran la gran final.

Segons informa el Diari d’Andorra, el torneig comptarà amb la participació d’exjugadors de Primera Divisió com Dani García Lara (exBarça, Reial Madrid i Espanyol), Jofre Mateu (exBarça i Espanyol), José Manuel Yanguas (exOsasuna), Ander Murillo (exAthletic), Gerardo García (exReial Societat) i Óscar Arpón (exBarça).

L’Andorra Sènior Cup arriba a l’onzena edició després que l’any passat se suspengués per l’esclat de la pandèmia. La competició arrenca aquest dissabte.

Comparteix la notícia