Els Veterans del Vilanova, amb baixes, freguen el triomf contra el Viladecans

Un gol dels del Baix Llobregat al minut 88 segella el 2-2 final

Els capitans dels dos equips, amb l'àrbitre // CFV

Els Veterans de Vilanova, amb força baixes entre lesionats i compromisos familiars, van empatar a dos, dissabte, contra el Viladecans en la segona jornada de Lliga. Va ser l’estrena a casa dels blanc-i-blaus en la nova temporada.

Els visitants, un equip nou a la competició, van presentar un planter força jove, amb jugadors que havien acabat l’etapa federada.

El partit va arrencar malament per al Vilanova, ja que al minut cinc va encaixar el 0-1 des del punt de penal.

La rèplica dels blanc-i-blaus la va posar Toni Domènech, que va empatar al quart d’hora després d’una jugada personal.

El Vilanova es dedicava a jugar ordenat al darrere per buscar la contra o treure petroli de les accions a pilota parada. I al minut 38, una falta botada per Asier la va rematar amb el cap Jordi de la Rubia a la xarxa per anotar el 2-1.

A la represa el Viladecans va buscar l’empat a còpia de pressionar ben amunt. El Vilanova va disposar de tres contracops per marcar el tercer sense èxit.

Els visitants van acabar empatant al minut 88. L’esforç dels jugadors de Cacao va ser remarcable donades les absències que tenien.

Aquest dissabte, 15 d’octubre, el Vilanova es desplaça a Can Torrelló per enfrontar-se al Gavà Mar, a partir de les quatre de la tarda.