Els Veterans del Vilanova capgiren un 0-1 advers i superen (4-1) el Poble Nou

Chus (2), Víctor i Migallón, els golejadors

Els Veterans del Vilanova continuen cinquens // CFV

Els Veterans de Vilanova van golejar dissabte el Poble Nou per 4-1 i es mantenen en la cinquena posició.

Els visitants acostumen a fer una pressió alta. Així van arrencar i van tenir premi tot inaugurant el marcador al minut 10. Tanmateix, després del 0-1 van tirar una mica enrere.

El Vilanova se’n va aprofitar per avançar línies i buscar la porteria rival. L’ambició dels de la capital del Garraf es va traduir en l’1-1, obra de Chus en una jugada de Víctor al minut 22.

No va prèmer el fre el Vilanova arran de l’empat i al minut 41 Chus va repetir per anotar el 2-1. Per acabar d’arrodonir la primera meitat, els de Cacao van ampliar la renda al minut 44 amb una vaselina de Víctor, un autèntic golàs.

Només començar el segon temps va arribar el 4-1 defintiu. Va dur la firma de Jordi Migallón, que va perseverar per la pilota a l’àrea i va marcar després de diversos rebots.

El Poble Nou havia quedat desbordat i ja no va tenir capacitat de resposta. El Vilanova va disposar de més ocasions per ampliar la renda, però cap més va fructificar.

Aquest dissabte (16.00 h) els de la capital del Garraf tanquen la Lliga al camp del Cerdanyola. L’equip ja té la mirada posada en el Torneig Internacional Andorra Cup, que es disputarà el cap de setmana del 18 de Juny.