Els Veterans del Vilanova cedeixen la segona derrota de la temporada

Els blanc-i-blaus perden per 3-4 contra el Sant Vicenç dels Horts

Els Veterans del Vilanova, minuts abans del partit de dissabte // CF VILANOVA

Els Veterans del Vilanova van perdre dissabte per 3-4 contra el Sant Vicenç dels Horts i van encaixar la segona derrota del campionat.

Els blanc-i-blaus van entrar bé al partit i van colpejar primer amb un gol de Chus des de fora de l’àrea. No van trigar a empatar els visitants, però encara abans de descans Morales va convertir en el 2-1 una jugada ben trenada.

A la segona part als de Cacau els va faltar encert per sentenciar i se’ls van complicar les coses quan van perdre quatre jugadors per lesió.

El Sant Vicenç va olorar sang i en qüestió de 10 minuts van capgirar el marcador fins a un 2-4. Max va acabar certificant el 3-4 pocs minuts abans del final.

Ara els Veterans del Vilanova són vuitens en una classificació molt ajustada. Entre el primer i el vuitè només hi ha tres punts de diferència.

El pròxim partit dels blanc-i-blaus és dissabte que ve (18.30 h) al Municipal d’Esparreguera.