Els Veterans del Vilanova empaten a dos al camp del Sant Vicenç dels Horts

Els quatre gols, en la primera meitat

Abans del partit es va guardar un minut de silenci per la mort de l'avi d'Almirall, jugador del Vilanova // CFV

Els Veterans del Vilanova van empatar a dos, dissabte, al camp del Sant Vicenç dels Horts.

El partit va ser molt distret, sobretot en el primer temps, quan van marcar-se tots els gols.

Els de la capital del Garraf es van fer amos del mig camp per posar en pràctica un joc elaborat que els va permetre arribar amb perill a l’àrea rival. Els locals, amb jugadors ràpids i forts, jugaven a la contra a partir de pilotades llargues.

Es va avançar el Vilanova. El gol va ser obra de Morales, que va rematar amb el taló una centrada de Jordi Migallón. Era el minut 11.

L’alegria dels de Cacao no va durar gaire, ja l’equip del Baix Llobregat va empatar al minut 21 amb un xut creuat.

L’intercanvi de cops va continuar fins al descans. Al minut 32 Manolo, de falta directa des de la frontal de l’àrea, va fer l’1-2 per al Vilanova, però de seguida va tornar a replicar el Sant Vicenç.

L’àrbitre es va inventar una falta al balcó de l’àrea dels blanc-i-blaus. De fet, sense saber que havia indicat, va acabar assenyalant un lliure indirecte i el xut dels locals va tocar en la barrera abans d’entrar a la xarxa.

En la represa la tònica va ser la mateixa, amb arribades a les dues àrees, però cap va fructificar. El 2-2 de la primera meitat va ser inamovible.

Convé destacar l’actitud del Vilanova, que va treure forces d’on no tenia, ja que es va desplaçar amb només 14 jugadors per l’allau de baixes que està patint.

Aquest dissabte (16.00 h), el Vilanova, vuitè a la taula, rep l’Esparreguera, catorzè, a Canyelles.