Els Veterans del Vilanova golegen (1-5) el Cerdanyola, penúltim, en la segona meitat

Fede, Ruzafa, Israel i Migallón (2) marquen les diferències

Els Veterans del Vilanova van tercers a la taula // CFV

Els Veterans del Vilanova van fer els deures dissabte al camp del Cerdanyola-Montflorit, penúltim a la taula, tot imposant-se per 1-5. Els de la capital del Garraf van marcar les diferències en la segona meitat.

Fede, en estat de gràcia, només va trigar sis minuts a treure el precinte del marcador amb el 0-1. El Vilanova va disposar d’ocasions per incrementar la renda abans del descans, però li va faltar encert i els locals van empatar al minut 40.

Quan els de Cacao van afinar la punteria, van firmar la golejada a partir de tenir la possessió de la pilota. Toni Ruzafa va tornar a posar per davant el Vilanova al minut 57 i Israel va marcar l’1-3 al minut 60.

La maneta va rubricar-la Migallón amb un doblet a les acaballes del partit. Ara el Vilanova és tercer a la taula i depèn d’ell mateix per conservar aquesta posició. Dissabte vinent (16.00 h) l’equip de Cacao rep el Monjos, sisè classificat.