Els Veterans del Vilanova guanyen el Santboià (1-3) amb gols de Suso i d’Israel (2)

Partit molt complet dels de Cacao, malgrat disposar de només 14 jugadors

Els Veterans del Vilanova van vestir de groc // CFV

Els Veterans del Vilanova van guanyar dissabte al camp del Santboià, rival directe de la zona alta, per 1-3. Els de Cacao, tot i només poder desplaçar 14 jugadors, van fer un partit molt complet.

Les primeres arribades van ser dels locals, però el Vilanova es defensava amb fermesa. Les ajudes dels jugadors del mig camp eren fonamentals.

Els de la capital del Garraf van intentar desarborar el rival a partir de tenir el màxim temps possible la possessió de la pilota.

Al minut 24 va arribar el 0-1. Asier va posar en joc una falta lateral i Suso, venint des de darrere, va enviar la pilota a la xarxa. Els intents del Santboià abans del descans no van fructificar.

A la represa, els locals van avançar línies en cerca de l’1-1, però van deixar espais al darrere. El Vilanova se’n va aprofitar per muntar un contracop i forçar un córner que va acabar amb el 0-2 gràcies a un gol olímpic d’Israel. Era el minut 50.

No en van tenir prou els de Cacao i cinc minuts més tard Israel va repetir per anotar el 0-3 de penal. Ell mateix havia forçat la pena màxima.

El Santboià va retallar l’avantatge al minut 60 també de pena màxima i va intentar a fer valer la inèrcia del gol per buscar el segon, però el Vilanova es va mantenir molt ben posicionat.

Els de la capital del Garraf, inclús, van estar a punt d’exemplar la renda amb una vaselina de Nacho i un xut creuat d’Àlex Arbalat.

El Vilanova arriba al parèntesi de Setmana Santa en la quarta plaça, amb només un punt menys que el tercer, la Penya Jove.