Els Veterans del Vilanova guanyen a Masquefa amb dos gols a la represa

A banda dels golejadors Migallón i Manolo, destaca el porter Mario

El Vilanova va vestir de groc // CFV

Els Veterans del Vilanova van guanyar dissabte per 0-2 al camp del cuer Masquefa. Els de la capital del Garraf continuen tenint moltes baixes. Van viatjar amb només 14 efectius.

El partit va arrencar amb un ensurt per al Vilanova fruit d’una errada defensiva. La bona intervenció de Mario León, molt encertat durant tot el partit, va evitar que l’1-0 pugés al marcador.

De seguida van replicar els de Cacao, però Isaac va rematar als núvols després d’un córner. Poc després, l’àrbitre es va desentendre d’un penal sobre Morales. No tan sols no va xiular la pena màxima, sinó que a més va amonestar el jugador del Vilanova.

Li faltava al conjunt vilanoví dominar més el mig camp i després del descans va acumular fins a cinc jugadors a la zona ampla. Això li va donar més control de la pilota. I fruit d’aquesta superioritat va arribar el 0-1, obra de Jordi Migallón, que va lluitar pel cuir a l’àrea per marcar al minut 72.

El Masquefa va buscar la reacció, però va topar de nou amb Mario León. La sentència per al Vilanova va posar-la Manolo Paniagua al minut 78 en transformar un penal per unes mans clares.

Aquest dissabte els de la capital del Garraf, setens a la taula, reben l’Atlètic Prat Delta, quinzè, al Municipal de Canyelles, a partir de les quatre de la tarda.