Els Veterans del Vilanova guanyen al camp de l’Esparreguera per 2-3

Chus (2) i Mario Palazón, els golejadors blanc-i-blaus

Els Veterans del Vilanova van estrenar l'equipació Puma de la nova temporada // CFV

Els Veterans del Vilanova van imposar-se dissabte per 2-3 al camp de l’Esparreguera i van rescabalar-se de la darrera derrota a casa.

Tot i tenir baixes, l’equip blanc-i-blau va fer un bon primer temps i va elaborar un joc de combinació que li va permetre generar nombroses ocasions. L’únic que li va mancar va ser encert de cara al gol. El marcador a la mitja part era d’empat a zero.

No va ser fins a l’inici del segon temps que va tenir premi el Vilanova. Mario Palazón va associar-se amb Chus i aquest va establir el 0-1.

Pocs minuts després Mario Palazón va ampliar la renda dels de la capital del Garraf en rematar una falta lateral. I al minut 70 Chus va repetir tot anotant el 0-3 amb un xut ras i col·locat des de la frontal de l’àrea.

Quan semblava el partit sentenciat, l’Esparreguera va retallar diferències amb una jugada polèmica per un possible fora de joc. Era el minut 80.

Els locals encara van tenir temps de marcar el 2-3 en una acció aïllada, però el marcador ja no es va tornar a bellugar i el Vilanova es va endur una victòria merescuda.

Els d’Ignasi Cacao van setens en una Lliga igualadíssima, ja que tenen el lideratge a només dos punts.