Els Veterans del Vilanova guanyen l’Igualada amb gols de Migallón, Fede i Manolo

Els blanc-i-blaus alimenten les opcions de jugar la promoció d'ascens

Els Veterans del Vilanova van quarts a la taula // CFV

Nova victòria dels Veterans del Vilanova, que dissabte passat es van desfer de l’Igualada per 3-0 i continuen alimentant les opcions de disputar la promoció d’ascens.

Segurs en defensa, els blanc-i-blaus no van donar facilitats al rival.

Migallón, des de la frontal de l’àrea, va inaugurar el marcador. I encara en el primer temps Fede va incrementar l’avantatge amb un xut de falta directa a l’escaire.

A la represa va arribar la sentència del Vilanova amb el 3-0, obra de Manolo, que va aprofitar una centrada de Fede per marcar.

En els últims minuts, després d’unes protestes dels jugadors d’Igualada, va haver-hi un reguitzell de targetes. El marcador no es va moure més.

Aquest dissabte el Vilanova, quart a la taula, visita el Cerdanyola Montflorit, tercer per la cua.