Search
Close this search box.

Els Veterans del Vilanova guanyen, malgrat l’absència dels seus dos habituals porters titulars

Superen (0-3) l'Arrabal Calaf amb un gran Toni Cuadrado sota pals

Els Veterans del Vilanova van cinquens // VETERANS CFV

Els Veterans del Vilanova va guanyar dissabte els Veterans Arrabal Calaf per 0-3 sense poder disposar de cap dels dos porters titulars. Toni Cuadrado, que habitualment juga de davanter, va rememorar els seus temps de porter al Cubelles i va quallar una esplènida actuació. Fins i tot, va parar un penal.

El matx va arrencar amb respecte mutu. Va trencar l’equilibri Morillas amb una jugada per la banda que no va poder rematar Migallón. La pilota li va fer un estrany.

Quan els locals replicaven, topaven amb un segur Toni Cuadrado. I al minut 26 Morillas va tornar a aparèixer per desbordar el seu marcador i anotar el 0-1. Encara abans del descans altre cop va ser protagonista un incisiu Morillas, que va aprofitar una passada errònia d’una defensa per marcar el 0-2. Era el minut 43.

A banda de Morillas, també va brillar Fede. Seu va ser el 0-3 definitiu, que va arribar al minut 56 amb un magistral xut de falta. Les bones aturades de Toni Cuadrado van impedir a l’Arrabal Calaf entrar en el partit.

Comparteix la notícia