Els Veterans del Vilanova insisteixen i empaten a un al camp del Vilafranca

Jordi Migallón, autor del gol dels blanc-i-blaus

L'onze titular dels Veterans del Vilanova al camp del Vilafranca // CFV

Els Veterans del Vilanova no van deixar d’insistir dissabte al camp del Vilafranca i van acabar arrencant un empat a un.

Va començar bé l’equip blanc-i-blau, però li va faltar encert en els metres finals per materialitzar alguna de les quatre ocasions que va generar en el primer quart d’hora.

I, com diu el tòpic, qui perdona ho paga. Al minut 20, els locals, que van jugar a la contra, van estrenar el marcador en la primera arribada.

Tot i el 0-1, el Vilanova va continuar buscant el gol sense punteria i així va seguir en el segon temps.

Els de Cacao van avançar línies amb Javi Hernández com amo i senyor al mig camp. Al final van obtenir premi al minut 70, quan Jordi Migallón va empatar en una jugada coral de tota la davantera.

En els darrers 20 minuts els blanc-i-blaus ja no van tornar a veure porteria. Les lesions de fins a quatre jugadors els van pesar.

L’equip va haver de fer un esforç extra per mantenir l’empat. L’arbitratge va ser molt permissiu.

Aquest dissabte (18.00 h) el Vilanova rep l’Atlètic Castelldefels, segon a la taula, a l’Alumnes Obrers. Els de la capital del Garraf van sisens.