Els Veterans del Vilanova perden (4-2) al camp del Viladecans amb massa traves

Els de la capital del Garraf marxen molt descontents amb l'arbitratge

Els capitans del Vilanova i del Viladecans amb l'àrbitre abans del xiulet inicial // CFV

Els Veterans del Vilanova van perdre dissabte per 4-2 al difícil camp del Viladecans, segon a la taula. L’arbitratge, molt permissiu amb els locals i amb decisions polèmiques, va deixar molt descontents els de la capital del Garraf.

Les primeres aproximacions del Vilanova no van prosperar per situacions molt discutibles de fora de joc. I al minut 41, el Viladecans va marcar l’1-0 en claríssim ‘offside’.

El partit se li va torçar encara més al conjunt de la capital del Garraf amb la lesió de Xavi Almirall i amb el 2-0 al llindar del descans fruit d’un malentès en defensa.

A la represa el Vilanova va buscar retallar diferències, però no trobava la porteria rival i una nova acció en fora de joc va permetre al Viladecans anotar el 3-0. Era el minut 57.

Per acabar-ho d’adobar els de Cacao es va quedar amb 10 per l’expulsió de Bullich. Així i tot, no van tirar la tovallola i Ribera i Morales van posar picant al partit amb dues dianes.

El 3-2 deixava el partit obert quan faltaven 13 minuts per a la conclusió. Les opcions dels blanc-i-blaus, que vestien de groc, se’n van anar en orris després que un davanter local obstaculitzés la sacada del porter David i es beneficiés del rebot per marcar el 4-2.

Van demanar falta els jugadors del Vilanova sense que l’àrbitre variés la seva decisió, però és que en la següent acció, molt similar, sí que va indicar la infracció. No entenien res els de Cacao, que ja no van poder replicar.