Els Veterans del Vilanova perden al camp del Gelida (5-3) en un partit per oblidar

Els de Cacao deixen escapar un 0-2 i acaben amb tres lesionats

L'onze inicial del Vilanova a Gelida // CFV

Els Veterans del Vilanova van perdre dissabte per 5-3 al camp del Gelida en un partit per oblidar i marcat pel fred.

Se les prometien felices els de la capital del Garraf quan un doblet d’Israel va donar-los un avantatge de 0-2 al minut 19.

Els locals van buscar equilibrar el duel a còpia d’intensitat i van reduir diferències amb l’1-2 al minut 25. Així es va arribar al descans

El partit va començar a torçar-se de manera definitiva per al Vilanova amb la lesió de Chechi, que va rebre una dura entrada. L’àrbitre, molt permissiu, deixava jugar massa.

El de Gelida se’n va aprofitar per capgirar el marcador fins al 4-2 al minut 79. El porter David Lara va jugar lesionat tota la segona part per una altra forta entrada que no va anar acompanyada de targeta.

No va tirar la tovallola el Vilanova, que va marcar el 4-3 mitjançant Asier al minut 86, però els locals encara van tenir temps de fer el cinquè. Per a més inri, Pedro es va unir als lesionats amb una fractura de clavícula.

Dissabte vinent (16.00 h) el Vilanova, cinquè, rep el Vilafranca a l’Alumnes Obrers, a partir de les quatre de la tarda.