Els Veterans del Vilanova remunten un gol inicial advers i superen (3-1) el Vilafranca

Fede, Ruzafa i Chus, els golejadors blanc-i-blaus

Els Veterans del Vilanova van quarts a la taula // CFV

Els Veterans del Vilanova van derrotar dissabte el Vilafranca per 3-1 en un partit travat. Tots dos equips es coneixen força bé.

El Vilanova va haver de remuntar un 0-1 a conseqüència d’una pèrdua al mig del camp al minut 19.

Tot i disposar d’ocasions, la rèplica dels de la capital del Garraf no va arribar fins a la segona meitat per les bones intervencions del porter del Vilafranca.

Fede, de falta, va empatar al minut 51 i Ruzafa va fer el 2-1 al minut 73 després d’una internada per la banda. La sentència la va posar Chus en culminar un contraatac al minut 81.

Aquest dissabte (15.45 h) el Vilanova, quart a la taula, torna a jugar a l’Alumnes Obrers. S’enfrontarà al San Buenaventura, tercer per la cua.