Els Veterans del Vilanova superen el San Roque (2-1) en un partit poc lluït

Un gol en pròpia porta de porter visitant, decisiu en l'últim sospir

Els Veterans del Vilanova van remuntar un 0-1 // CFV

Els Veterans del Vilanova es van beneficiar dissabte d’un autogol del porter visitant en l’últim sospir per imposar-se al San Roque per 2-1.

No van fer un bon partit els de la capital del Garraf, poc lúcids per donar velocitat a la circulació de la pilota.

La primera meitat va acabar sense gols. No va passar per problemes en defensa el Vilanova, però tampoc no es va deixar veure en atac per la falta d’idees.

Només arrencar la segona part, el San Roque va estrenar el marcador amb un gol en possible fora de joc.

El 0-1 obligava els blanc-i-blaus a serrar les dents per intentar capgirar el resultat.

Els intents del Vilanova no van fructificar fins al minut 85 amb un penal sobre Jordi De la Rubia que Ricky va convertir en gol.

Quan semblava que l’1-1 seria inamovible, una centrada rasa de Toni Cuadrado va acabar amb la greu errada del porter visitant, que va fallar estrepitosament per fer entrar la pilota a la xarxa. Ja no hi va haver temps per a res més.

Victòria important pel Vilanova per seguir a la part alta de la classificació, concretament en la cinquena plaça. Dissabte que ve (18.30 h) els de Cacao visiten el camp de l’Atlètic Esparreguera, segon classificat.