Els Veterans del Vilanova superen el Santboià (4-0) en un gran partit

Ruzafa, Migallón, Bullich i Atienza, els golejadors blanc-i-blaus

Els Veterans del Vilanova van setens // CFV

Els Veterans del Vilanova van superar dissabte el Santboià, tercer a la taula, per 4-0 en un partit de traca i mocador. Els de la capital del Garraf van setens.

Primer van avisar els visitants, però el porter David Lara va tapar prou en l’un contra un per propiciar que la rematada marxés fora.

El Vilanova ja ha recuperat efectius i es va notar. Al minut 19 va arribar l’1-0, obra de Toni Ruzafa en culminar una acció individual per la banda.

Les respostes del Santboià topaven amb un segur David Lara i a la mitja hora Jordi Migallón va doblar l’avantatge del Vilanova després de pispar la pilota a un defensa.

Encara abans del descans va pujar el 3-0 al marcador. Bullich va aprofitar un servei de banda ràpid d’Israel Atienza i una centrada de Jordi Migallón per marcar arribant des de darrere.

A la represa, Mario León es va situar sota pals en el Vilanova i va mantenir el bon nivell de David Lara amb dues grans intervencions.

Els de Cacao van fer el 4-0 al minut 71 mitjançant Israel Atienza, que va rematar una centrada de Toni Ruzafa, un martell per la banda.

Aquest dissabte el Vilanova visita l’Atlètic Vicentí, onzè classificat, a partir de les 15.30 h.