Els Veterans del Vilanova paguen massa contratemps amb la primera derrota

Els blanc-i-blaus perden per 3-5 contra el Viladecavalls

Els Veterans del Vilanova van cedir la primera derrota // CFV

Els Veterans de Vilanova van perdre dissabte per 3-5 contra el Viladecavalls i van encaixar la primera derrota de la nova temporada. Els visitants van plantejar un partit de cama forta, amb pocs miraments.

Al minut vuit va arribar el 0-1. El Viladecavalls, en comptes de tirar la pilota fora, va acabar amb gol una jugada en la qual s’havia lesionat el local Javi Hernández.

Manolo Paniagua va aprofitar una passada de Víctor per empatar al minut 17, però els visitants van tornar a avançar-se al minut 35 en una altra jugada polèmica. El Vilanova va reclamar una falta no assenyalada. Les protestes dels blanc-i-blaus van ser estèrils.

Per tancar el primer temps els de Cacao van patir dos contratemps més en forma de lesió, ja que ni Fede Rafael i Toni Ruzafa van poder continuar. L’equip es quedava en quadre.

El Viladecavalls va eixamplar la renda al minut 52 amb l’1-3 abans que Toni Domènech, de cap, anotés el 2-3. Poc després, nova lesió d’un jugador del Vilanova, en aquest cas d’Atienza.

La duresa dels visitants va deixar-lo amb dos jugadors menys per dues expulsions. Amb superioritat numèrica, el Vilanova es veia amb cor d’empatar, però va cometre dues errades defensives que van condemnar-lo.

El Viladecavalls va arribar a situar-se amb un 2-5 que Toni Cuadrado va deixar en el 3-5 definitiu al minut 88.

Aquest dissabte (16.00 h) hi ha derbi a les Roquetes entre el Vilanova i la Penya Jove.