Search
Close this search box.

“Em motiva estar a dalt i lluitar per pujar a Primera Catalana”

El defensa Marc Cols torna al Sitges procedent de l'Olivella

Cols celebra un gol en l'etapa al Vilanova // G.M.CH.

“Em motiva el repte d’estar a dalt i lluitar per pujar a Primera Catalana”. Aquestes paraules són del central Marc Cols, que deixa l’Olivella i torna al Sitges, l’equip que el va veure debutar en categoria amateur. El club va fer pública ahir la seva incorporació. El tècnic Manel Rodríguez buscava un jugador de perfil defensiu per apuntalar la rereguarda. El coneix perfectament. Ja el va tenir en aquella primera etapa al Municipal d’Aiguadolç i tots dos també van coincidir al Vilanova.

Cols, de 28 anys, destaca per ser un jugador polivalent en defensa. També ha passat pel Vilanova, pel Suburense i per la Joventut Ribetana.

“Ja vaig tenir l’oportunitat de tornar al Sitges l’estiu passat, però vaig preferir provar sort a l’Olivella. Encara que hi he estat molt bé, ara he preferit acceptar la proposta de Manel Rodríguez i Ángel Calvo per l’ambició de buscar l’ascens i per retrobar-me amb vells companys de la ‘Juve‘, del Vilanova i del Suburense. Jugar altre cop al Sitges és com tornar als inicis”, explica Cols. En l’última campanya va jugar 17 partits amb la samarreta de l’Olivella, que també milita a Segona Catalana.

Amb la incorporació del central, el Sitges continua afegint peces al projecte, de nou ambiciós, del curs que ve.

Comparteix la notícia