Search
Close this search box.

“Em va impactar rebre tants missatges quan vaig anunciar la meva retirada”

El ribetà Gerard Boira, protagonista del programa 'La Frontal'

Boira, entre per les samarretes que va vestir com a futbolista // FCF

El ribetà Gerard Boira va ser ahir un dels protagonistes del programa ‘La Frontal’, de la televisió de la Federació Catalana de Futbol, que aquesta temporada també s’emet per Esport 3.

Boira va decidir penjar les botes a l’estiu amb 40 anys i va parlar de la retirada i de la llarga trajectòria al futbol català, amb 18 temporades seguides a Tercera i més de 500 partits, 217 dels quals amb el Vilanova i 234 amb el Vilafranca.

Preguntat per les claus de la seva longevitat, Boira va subratllar que “he tingut la sort que les lesions m’han respectat, he mantingut la il·lusió del primer dia, i he estat molt feliç en tots els clubs on he jugat”.

De la seva trajectòria, Boira va afirmar que “em va impactar rebre tants missatges quan vaig anunciar la meva retirada. És meravellós que m’hagin reconegut la dedicació i l’esforç d’aquesta manera”.

Respecte del futur el ribetà va mantenir-se ferm en la seva idea de continuar “un temps allunyat del futbol per reflexionar i dedicar temps a altres activitats. Malgrat això, segurament tornaré a estar lligat amb el futbol”.


Comparteix la notícia