Search
Close this search box.

Emotiu homenatge a Juan Carlos Unzué al Municipal d’Aiguadolç

L'acte, una iniciativa de la Fundació de Veterans de Sitges

Unzué dialoga amb Quique Costas // TWITTER JIJANTESFC

Emotiu homenatge el que va rebre ahir a Sitges l’exjugador i exsegon entrenador del Barça Juan Carlos Unzué per haver-se convertit en un referent en la lluita contra l’ELA (esclerosi lateral amiotròfica).

La cita va ser al Muncipal d’Aiguadolç per iniciativa de la Fundació de Veterans de Sitges. En la trobada es va descobrir una placa amb el nom d’Unzué a l’avinguda de les Estrelles del Futbol del passatge Johan Cruyff de l’estadi sitgetà.
L’exporter del Barça
 va estar acompanyat de nombrosos excompanys d’equip com José Mari Bakero, Eusebio Sacristán, Julio Salinas i José Ramon Alexanko i d’altres exfutbolistes com Quique Costas, Roger Garcia, Francesc Xavier García Pimienta, Jofre Mateu i Quique Cárcel.

La colla castellera Jove de Sitges va ser partícip de l’acte amb la construcció d’un pilar.


Unzué, amb excompanys de professió // TWITTER JIJANTESFC

Unzué va tornar a fer gala del seu positivisme en la lluita contra l’ELA, una malaltia neurològica progressiva, invariablement fatal, que ataca les cèl·lules nervioses (neurones) encarregades de controlar els músculs voluntaris.

L’homenatge a l’exporter navarrès es va emmarcar dins de la commemoració del 20è aniversari del primer Mundialet de Futbol de Veterans organitzat per la Fundació de Veterans de Sitges al Municipal d’Aiguadolç.


Foto de família sobre la gespa // JIJANTESFC

Comparteix la notícia