Empat a cinc del Patí Vilanova, obligat a continuar en guàrdia per salvar-se

Els verds presencien com el Sant Feliu s'assegura la permanència

David Lecha, amb la bola davant d'un jugador del Sant Feliu // G.M.CH.

CP VILANOVA 5 – CHP SANT FELIU 5
Gols: 1-0, David Aguilar (2’); 1-1, Saladrigas (3’); 2-1, David Lecha (8’); 2-2, Pol Villa (20’); 2-3, Jaume Pàmies, en pròpia porta, (22’); 3-3, Àlex Gil (28’); 3-4, Guillem Figueras (29’); 4-4, Marc Fajas, en pròpia porta, (39’); 5-4, Ricard Pintado, de penal, (43’), i 5-5, Nil Figueras (45’).

El Patí Vilanova ha viscut empetitit tantes jornades que sumar un empat a casa després de dos triomfs seguits en plena lluita per la salvació li va deixar una sensació estranya.

I veure el Sant Feliu celebrar la permanència a les Casernes, va fer que Medrano i els seus homes marxessin cap als vestidors amb les dents llargues. És el que té haver d’afrontar ‘finals’ setmana rere setmana per conservar la categoria.

El 5-5 final d’ahir va estar ple d’alternatives. El Patí va concedir massa en els dos últims gols del Sant Feliu. L’equip no va disposar de David París ni de Nacho Garrido, dos puntals, ni tampoc va poder tenir el suport del públic.

David Aguilar, molt actiu d’entrada, va inaugurar el marcador al minut cinc en rematar una bola penjada per Ricard Pintado. Immediatament després, primer va fer intervenir Turon amb el casc i després va caure a l’àrea en ser enganxat de manera fortuïta amb l’estic per un defensa.

Ara bé, de seguida va empatar Saladrigas amb un tir creuat que va sorprendre Pol Ferrer, molt tapat.

Al minut vuit va tornar a posar-se per davant el Patí. Ho va fer gràcies a David Lecha, que va marcar apareixent des de darrere de la porteria.

Cinc minuts més tard, una acció personal de Marc Cuevas va acabar amb un penal a favor del Vilanova. La responsabilitat des del punt fatídic la va agafar Ricard Pintado, però va rematar al pal.

Les passades interiors eren el principal argument ofensiu del Sant Feliu. Pol Villa en va aprofitar una per empatar de volea a cinc minuts de la mitja part

Per acabar de complicar les coses per al Patí, encara abans del descans Jaume Pàmies es va fer el 2-3 en pròpia porta en l’intent de tallar una passada lateral de Ferran.

La reacció dels de Medrano no es va fer esperar a la represa. La va liderar Àlex Gil amb una rematada creuada a la xarxa al minut 28. Tot seguit, Turon va evitar el 4-3 en un tir de Lecha, però en la rèplica del Sant Feliu va arribar el 3-4, obra de Guillem Figueras, més viu que ningú per caçar un refús.

Ricard Pintado intentar avançar en presència d’un jugador del Sant Feliu // G.M.CH.

Els visitants no van aprofitar una falta directa per targeta blava a Ricard Pintado per una bona estirada de Pol Ferrer ni tampoc els dos minuts de superioritat.

En va sortir reforçat el Patí, que va empatar amb un gol en pròpia porta de Marc Fajas en mirar de tapar una passada terminal de Gerard Vergés i va avançar-se altre cop (5-4) gràcies a un penal convertit per Ricard Pintado.

Tanmateix, a cinc minuts de la botzina Nil Figueras va aprofitar una errada de marcatge dels verds per establir el 5-5 final.

L’empat deixa el Sant Feliu a l’OK Lliga Plata i obliga el Vilanova a seguir en guàrdia. Els verds porten tres punts més que el Patín Las Rozas, el seu immediat perseguidor en la cursa per la permanència. El conjunt madrileny té guanyat el gol average particular. Només resten dues jornades.