Empat del Sitges i derrotes del Cubelles i de l’Olivella en l’estrena a la Lliga

Tant els de Vilagut com els de Porras cauen per la mínima

El Cubelles va donar la cara al camp de l'Atlètic Prat Delta // TWITTER CF CUBELLES

El Sitges va començar la Lliga ahir al migdia amb un empat a un al Municipal d’Aiguadolç contra el Moja. Els de Manel Rodríguez va saltar a la gespa molt endollats i van marcar l’1-0 ben d’hora, tot just al primer minut, a través d’Óscar Hernando.

Va continuar entonat el Sitges durant la mitja hora inicial, però li va faltar tornar a marcar. El partit se li va començar a torçar al conjunt d’Aiguadolç quan al minut 26 va perdre Sacris per lesió. Aquest contratemps va fer que perdés el control del principi i el matx va passar a tenir massa anades i vingudes.

A la represa, va haver-hi molta igualtat. El Moja va fer l’1-1 al minut 59 a través d’Oriol Gallego. El Sitges va intentar trencar l’empat, però li va faltar frescor en els darrers minuts. A més, al minut 80 es va quedar amb 10 per l’expulsió de Cols. L’arbitratge no va agradar gens als locals.

El Cubelles, de menys a més

El Cubelles va donar la cara dissabte al complicat camp de l’Atlètic Prat Delta, però va acabar perdent per 2-1. Els locals, molt pràctics i competitius, van estrenar el resultat al minut 17 en la primera aproximació a l’àrea de Trillo. L’autor del gol va ser Dani Gómez.

A la mitja hora el Cubelles va reclamar un penal sobre Francesc. L’Atlètic Prat va poder ampliar la renda poc després amb una nova opció de David Gómez, però el seu xut no va trobar la porteria.

Tot i l’avantatge local, el matx era equilibrat. El Cubelles havia anat de menys a més i va fer un bon inici de la segona meitat. Tanmateix, l’Atlètic Prat va ampliar la renda al minut 71 a través de Marc Zenon.

Els nois de Vilagut no es van rendir i van batallar fins al final. En el descompte, el capità Capa va fer l’únic gol del Cubelles, que ja no va tenir temps per a més.

En el conjunt del Pons i Ventura va destacar el debut de l’internacional canadenc Nakajima, l’última incorporació del club.

Gran esforç sense recompensa de l’Olivella

També va perdre l’Olivella. Els de Rafa Porras van caure dissabte per 2-1 al camp del Gornal. Va merèixer més l’equip vermell, que va colpejar primer a través d’Edgar Garcia al minut 33.

El Gornal va empatar al minut 73 i va acabar capgirant el resultat amb el 2-1 final al 86. L’Olivella havia fet un esforç brutal fins que se li va acabar la benzina.