Segueix-nos

Ciclisme

En marxa els preparatius per al final d’etapa de la Volta a Vilanova i la Geltrú

La meta, a la rambla de Josep Antoni Vidal, a la cruïlla amb la rambla

Els preparatius, en la zona de meta // G.M.CH.

Ja estan en marxa els preparatius per al final de la cinquena etapa de la Volta a Catalunya, aquesta tarda a Vilanova i la Geltrú. L’activitat és màxima a la rambla de Josep Antoni Vidal, a la cruïlla amb la rambla, la zona on s’instal·larà la meta.

Els corredors entraran a la capital del Garraf provinents del pantà de Foix i recorreran 3,5 quilòmetres pels carrers de la ciutat fins a la línia d’arribada. Hauran sortit de la Pobla de Segur per completar l’etapa més llarga d’aquesta Volta 2022, amb un total de 206,3 quilòmetres.

L’arribada de la Volta a Vilanova provocarà restriccions de la mobilitat a la ciutat, principalment entre les quatre i les sis de la tarda.


INFORMACIÓ DE SERVEI
Quines seran les afectacions de mobilitat?


Serà la 18a vegada que la Volta farà aturada a la ciutat, després de 10 arribades, la darrera l’any 2016, i 7 sortides d’etapa.

Els ciclistes arribaran a la capital del Garraf al voltant de les 16.30 h per la carretera de l’Arboç i transitaran per la ciutat per la ronda Ibèrica, en direcció Tarragona, l’avinguda de la Torre del Vallès, l’avinguda de Cubelles i la rambla de Josep Antoni Vidal.

Tot i ser una etapa teòricament favorable a una arribada massiva, la fatiga i el quilometratge podrien fer-se notar a les cames dels ciclistes. I és que vindran de dues etapes d’alta muntanya amb finals a La Molina i Boí Taüll.

La victòria final en la Volta 2022 està molt oberta. De moment, Nairo Quintana (Team Areka-Samsik) i Joao Gonçalves (UAE Team Emirates) lideren la prova amb el mateix temps. El vilanoví Marc Soler va 57è a 17 minuts i sis segons dels dos primers. 


PUBLICITAT

Més a Ciclisme